Back to homepage

Tag "Angelina Jolie"

Veshja e Angelina Jolie është sinonimi i freskisë që na duhet këtë verë

Veshja e Angelina Jolie është sinonimi i freskisë që na duhet këtë verë

Angelina Jolie nuk para del në publik, ama kur del, na tregon pse vijon të jetë ikonike E thjeshtë dhe elegante, nëpër rrugët e Romës, Jolie na sjell veshjen që na duhet për këtë verës: kanotierë të bardhë, pantallona të

Read Full Article