Back to homepage

Tag "Ali Ahmeti"

Ahmeti përkujon 32 vjetorin e  deklaratës  kushtetuese të Kosovës

Ahmeti përkujon 32 vjetorin e deklaratës kushtetuese të Kosovës

“Sot bëhen 32 vjet nga momenti kur 111 delegatët shqiptarë të Kuvendit të Kosovës, në Prishtinë sypatrembur nga rrethimi policor dhe ushtarak shpallën Deklaratën kushtetuese mbi Kosovën si njësi të pavarur dhe të barabartë në kuadër të federatës jugosllave”, kujton

Read Full Article
Ahmeti pas takimit në qeveri: Vlerësoj se është koha të dëshmojmë pjekuri dhe racionalitet

Ahmeti pas takimit në qeveri: Vlerësoj se është koha të dëshmojmë pjekuri dhe racionalitet

“Në çastet vendimtare për ardhmërinë europiane të vendit, me partnerët e koalicionit qeverisës jemi ulur në tavolinën e punës dhe po shqyrtojmë me vëmendje idetë e trasuara në propozimin e presicendës franceze për zgjidhjen e kontestit me Bullgarinë fqinje”, shkruan

Read Full Article
Të dielën Hasani ia dorëzon detyrën Xhaferit. I pranishëm edhe Ahmeti

Të dielën Hasani ia dorëzon detyrën Xhaferit. I pranishëm edhe Ahmeti

Në BDI, dega në Gostivar të dieln që vjen do të zhvillohet ceremonia e pranimit dorëzimit të detyrës kryetar dege. Në këtë eveniment, kryetari në detyrë Bashkim Hasani do të ia dorëzon detyrën kryetarit të ri, Valdet Xhaferi, njofton Gostivari

Read Full Article
Ali Ahmeti ia kris këngës në Gostivar: Ministritë në Londër | VIDEO

Ali Ahmeti ia kris këngës në Gostivar: Ministritë në Londër | VIDEO

Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti i është bashkuar manifestimin për pavarësinë e Kosovës në qytetin e Gostivarit. Në qendrën për kulturë, në organizim të Shoqërisë Kulturore Artistike – SHKA “Lulet e Malësisë” dhe Shoqërisë Kulturore Artistike – SHKA “Duflla” nga

Read Full Article