Back to homepage

Tag "Adriana Matoshi"

Adriana në top-formë! Ndan foto me bikini

Adriana në top-formë! Ndan foto me bikini

Aktorja dhe deputetja e Kuvendit të Kosovës, Adriana Matoshi, është tejet aktive në rrjete sociale. Ajo shpesh publikon fotografi të ndryshme, gjersa nuk mungojnë edhe të tilla nga përditshmëria. E njëjta së fundmi ka publikuar disa fotografi me bikini, ku

Read Full Article