Back to homepage

Tag "Admirim Aliti"

Aliti: Numri më i madh i të punësuarve në sektorin publik janë kryesisht nëpër komuna

Aliti: Numri më i madh i të punësuarve në sektorin publik janë kryesisht nëpër komuna

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut  hoqi dorë nga plani për transferimin e të punësuarve nga sektori publik në atë privat si masë për të ulur numrin e të punësuarve në administratë. Por numri i madh i të punësuarve

Read Full Article
Ministri Aliti: Po bëjmë të gjitha përpjekjet për të sjellur reformat në Adminisratë

Ministri Aliti: Po bëjmë të gjitha përpjekjet për të sjellur reformat në Adminisratë

Në intervistën ekskluzive për Flaka Media Group, ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Admirim Aliti flet për procesin e reformave dhe unifikimi i ligjeve me ata të BE-së. “Momentalisht jemi në fazën e screeningut  dhe fakti që si Ministri e

Read Full Article