Tetovë, arrestohet shtetasi i Shqipërisë

admin
By admin 27 Dhjetor, 2022 12:47

Tetovë, arrestohet shtetasi i Shqipërisë

Me datë 26.12.2022 në ora 21:40 në Bërvenicë të Tetovës është ndaluar personi R.L.(25) nga Republika e Shqipërisë për shkak të hyrjes së paligjshme në vendin tonë.

Pas kontrolleve është konstatuar se personi ka të ndaluar hyrjen në RMV dhe më pas është ndaluar në
komisariat për procedurë të mëtutjeshme.

admin
By admin 27 Dhjetor, 2022 12:47