Byroja për Zhvillim Rajonal do të financon dy projekte në Gostivar

admin
By admin 30 Shtator, 2022 10:29

Byroja për Zhvillim Rajonal do të financon dy projekte në Gostivar

Byroja për Zhvillim Rajonal – BZHR do të financon dy projekte në Gostivar, rekonstruimi i rrugëve komunale për fshatin Kunovë si dhe shërbim efikas për pastrimin e hapësirave publike dhe mbrojtja e mjedisit jetësor në komunën e Gostivarit, njofton Gostivari Sot

“Byroja për Zhvillim Rajonal – BZHR me dy investime në Gostivar. Rekonstruimi i rrugëve komunale për fshatin Kunovë me vlerë: 7.989.527 denarë, dhe Shërbim efikas për pastrimin e hapësirave publike dhe mbrojtja e mjedisit jetësor në komunën e Gostivarit me vlerë: 7.205.000 denarë. Faleminderit për kujdesin e treguar Ramiz Rexhepi, drejtor në BZHR”, njoftuan nga BDI, dega në Gostivar. Gostivari Sot

admin
By admin 30 Shtator, 2022 10:29