Me Arta Memedi

admin
By admin 14 Shtator, 2022 22:07

Me Arta Memedi

Këngëtarja e famshme Arta Memedi na përshëndet nga Greqia ku po duket se me vonesë po kalon pushimet verore.

Sigurisht me arsye, mbase ka pasur agjendë të ngjeshur gjatë sezonit të Verës si këngëtare.

Por ky nuk është lajmi. Lajmi i madh janë dy fotot e postuara në Instagram, ku Arta po shfaq linjat perfekte të trupit përmes fotografive ku pozon me bikini.

Mos u habisni, nuk është Kim Kardashian por Arta Memedi, këngëtarja nga Gostivari që po jeton dhe vepron në Prishtinë. Revsita Flaka

admin
By admin 14 Shtator, 2022 22:07