Top fotografitë e bëra nga Dua Lipa në Kosovë e Shqipëri | Katalogu

Linda Limani
By Linda Limani 23 Gusht, 2022 21:37

Top fotografitë e bëra nga Dua Lipa në Kosovë e Shqipëri | Katalogu

Dua Lipa, fundin e muajt Gusht po e kalon në Kosovë e Shqipëri. Shkak i vizitës së stërzgjatur të Duës në dy shtetet shqiptare duket se është festivali “Sunny Hill” që sivjet krahas Prishtinës do të mbahet për herë të parë edhe në Tiranë, shkruan Observeri Roze

Veç festivalit, Dua Lipa vendosi që edhe pushimet verore t’i kalon në bregdetin shqiptar, dhe duket që përshtypjet i ka shumë pozitive, mbase, çdo ditë ka lansuar fotografi nga pushimet. Observeri ua sjell top fotografitë e Dua Lipa nga qëndrimi i saj në Kosovë e Shqipëri. Observeri Roze

Linda Limani
By Linda Limani 23 Gusht, 2022 21:37