Nga 30 Gusht deri 1 me Shtator do të bëhet deponimi i pensioneve

Linda Limani
By Linda Limani 23 Gusht, 2022 21:52

Nga 30 Gusht deri 1 me Shtator do të bëhet deponimi i pensioneve

Nga 30 gushti do të fillojë pagesa e pensioneve të gushtit. Pagesa do të bëhet në katër grupe deri më 2 shtator.

Qeveria në seancën e sotme u rekomandoi bankave përmes filialeve dhe ekspoziturave të bankave të sigurojnë pagesë në para të gatshme të pensioneve të cilët nuk përdorin kartela, në katër grupe duke filluar nga e marta, 30 gusht

Pensionet deri në 11 mijë denarë do të paguhen më 30 gusht, pensionet deri në 14 mijë denarë më 31 gusht, pensionet deri në 18 mijë denarë më 1 shtator dhe pensionet mbi 18 mijë denarë më 2 shtator. 

Linda Limani
By Linda Limani 23 Gusht, 2022 21:52