“Kam fjetur me 200 burra”, aktorja e famshme befason me deklaratën

admin
By admin 4 Gusht, 2022 14:45

“Kam fjetur me 200 burra”, aktorja e famshme befason me deklaratën

Jennifer Coolidge ka zbuluar se ka fjetur me 200 persona për shkak të rolit të saj në filmin e vitit 1999 “American Pie”.

Ajo është e njohur edhe për rolin e saj në “Legally Blonde” dhe “White Lotus”, por ajo thotë se “American Pie” i solli asaj më shumë kënaqësi sesa thjesht famë.

“Kam pasur shumë kërkesa duke qenë një MILF dhe mora shumë veprime seksuale nga ‘American Pie’”, tha ajo. “Kishte shumë përfitime për të bërë atë film. Dua të them, do të ishin rreth 200 njerëz me të cilët nuk do të kisha fjetur kurrë.”, tha aktorja.

admin
By admin 4 Gusht, 2022 14:45