Big Mama fund të shkurt, trupi i saj si ‘peshk’ merr vëmendjen

admin
By admin 23 Korrik, 2022 10:05

Big Mama fund të shkurt,  trupi i saj si ‘peshk’ merr vëmendjen

Big Mama vishet me fustan të shkurt, ky detaj në këmbet e saj tërheq vëmendjen.

Është njëra nga këngëtaret me të pëlqyera në gjithë vendet ku flitet shqip.

Artistja nga Maqedonia, Big Mama, ka kohë që nuk ka sjellur ndonjë projekt muzikor, por vetëm që ka sjellur imazhe në profilin e saj në ‘Instagram’.

Ndryshimi në dukjen e saj, ka bërë që Big Mama të jetë në mesin e personazheve më këtë komentuara për shkak të ndryshimit që ajo bëri në trupin e saj.

Format e saj që ka arritur dhe kujdesi ndaj dukjes, e bën dita-ditës më elegantë këngëtaren shqiptare nga Maqedonia.

Madje ky ndryshim e sharm vërehet më së miri tek fotografia e fundit e saj, ku bie në sy fustani i shkurtër dhe ekspozimi i këmbëve të saj të holla.

admin
By admin 23 Korrik, 2022 10:05