Taravari: Arsovska me shtetësi bullgare nuk ka moral të jetë kryetare e Shkupit

admin
By admin 14 Korrik, 2022 12:01

Taravari: Arsovska me shtetësi bullgare nuk ka moral të jetë kryetare e Shkupit

Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari, në intervistën e fundit për Fokus, ka folur lidhur me zhvillimet e fundit, gjatë të cilave ndodhën edhe përplasjet te sheshi Skenderbeu.

Ai ka thënë se posedon informacione që skenari për incidentin pas të cilit u arrestua Isuf Koka, kurse vëllau i tij Zudi Koka u shkarkua nga posti i drejtorit në ndërmarrjen komunale në Shkup, qëndrojnë LSDM dhe BDI.

Taravari kankritikuar kryetaren e qytetit të Shkupit Danella Arsovska, për të cilën ka thënë se me shtetësi bullgare nuk ka moral të jetë kryetare e qytetit të Shkupit.

admin
By admin 14 Korrik, 2022 12:01