Me fat Kurban Bajrami. Ju uron Observeri!

admin
By admin 8 Korrik, 2022 22:55

Me fat Kurban Bajrami. Ju uron Observeri!

Flaka Media Group ua uron festën e Kurban Bajramit. Paqja, harmonia dhe mirëkuptimi qofshin me të gjithë ne dhe familjet tona.  

Urojmë që festa e Bajramit të përcillet urata, vizita tek të afërmit dhe mbi të gjitha me vepra të mira bamirëse, pasi Kurban Bajrami është festë e mëshirës, faljes, mirëkuptimit, mirësisë dhe paqes mes shoqërisë.

Në këtë ditë të shënuar për myslimanët, të përkujtojmë edhe sakrificën e  invalidëve të luftës, familjeve të dëshmorëve, familjeve të të burgosurve dhe të gjithë atyre që kanë dhënë kontribut për vendin tonë.

Uroj që kjo festë të sjellë harmoni, solidaritet, begati dhe mirëqenie në familjen e çdo besimtari!

Kurban Bajrami karakterizohet si dita e reflektimit mbi veprat tona dhe për t’u kthyer të varfërve dhe të privuarve.

Fitër Bajrami le të na shërbejë si moment i vetëdijesimit tonë që të respektojmë dinjitetin dhe vlerat e përgjithshme njerëzore!

Është kjo ditë kur dëshmohet sakrifica dhe solidariteti ndaj skamnorëve dhe ndaj njëri tjetrit, prandaj lusim Zotin që për këtë të shpërblejë të gjithë ata që sakrifikuan, për mundin e dhënë.

Allahu na pranoftë sakrificat, urime dhe për shumë vite festa e Kurban Bajramit!

Flaka Media Group:

Flaka & Lobi & Gostivari Sot & Observeri & Kronika

admin
By admin 8 Korrik, 2022 22:55