Grabiti fëmijën, arrestohet shkupjani

admin
By admin 3 Korrik, 2022 10:52

Grabiti fëmijën, arrestohet shkupjani

MPB njofton se dje rreth orës 18:3 në Shkup është arrestuar 26-vjeçari A.J. pasi i njëjti paraprakisht në rrugën “Zhan Zhores” e kishte sulmuar fizikisht një të mitur dhe i kishte marrë telefonin.

Personi në fjalë po mbahet në stacion të policisë, ndërsa pas dokumentimit të rastit ndaj tij do të parashtrohet kallëzim përkatës.

admin
By admin 3 Korrik, 2022 10:52