Kjo është çanta moderne e kësaj vere

Xheneta Mirtezani
By Xheneta Mirtezani 2 Korrik, 2022 20:35

Kjo është çanta moderne e kësaj vere

Çanta Afu ka mbetur në errësirë ​​për më shumë se dy vjet, ndërsa tashmë është kthyer si pjesë e pandarë e përditshmërisë sonë. Çantat në formë gjysmëhëne lënë në hije çdo lloj tjetër dhe tërheqin vëmendjen e setit të modës.

Forma e saj lozonjare, por edhe e sofistikuar, frymëzimi i së cilës vjen nga vitet ’90, ka dominuar koleksionet e reja të shtëpive më të mira dhe markave më të reja.

Një mori përfundimesh argëtuese si ndërtimi luksoz, logot e stampuara dhe ndërtimi me dy ngjyra luajnë gjithashtu një rol në popullaritetin e tyre. Pra, nëse doni të provoni një çantë moderne mbi supe me një prekje nostalgjike, shikoni disa nga zgjedhjet tona të preferuara më poshtë:

Xheneta Mirtezani
By Xheneta Mirtezani 2 Korrik, 2022 20:35