Grim në plazh? Tre këshilla që hija juaj të mos “thyhet”

admin
By admin 2 Korrik, 2022 20:54

Grim në plazh? Tre këshilla që hija juaj të mos “thyhet”

Një problem vendimtar me të cilin përballeni gjatë verës është të mos ‘tradhtoheni’ nga hija që dëshironi të mbani në sytë tuaj, pavarësisht kushteve të pafavorshme që me të drejtë kërkohet të përballeni.

Temperaturat e larta, djersa, rritja e sekretimit të vajit janë faktorë që tronditin qëndrueshmërinë e hijes, të cilën të gjithë e dimë shumë mirë se nëse e “ngre” një herë gjatë natës, sado që luftoni për të shpëtuar situatën, nëse jo e largon. me pastrues make-up dhe mos e përsëritni grimin nga fillimi, të gjitha teknikat e tjera janë thjesht të përkohshme dhe sipërfaqësore.

Për fat të mirë për ne, ka edhe këto sekrete të vogla që artistët e grimit dinë mirë t’i fshehin, të cilat mund t’ju shpëtojnë në mënyrë efektive:

Shmangni korrektorin në qepallë të lëvizshme

Ose, të paktën, qëndroni larg sasive të mëdha pasi vija në mes të sipërfaqes do të jetë menjëherë e dukshme. Gjithashtu duhet të lini kohë që ajo të përthithet dhe të përhapet në mënyrë të barabartë.

Thuaj “po” për hijet e lagura

Këto janë tekstura delikate, lehtësisht të adaptueshme dhe shumë të qëndrueshme. Ngjyrosjet që do të pikturojnë me saktësi kanë një larmi të madhe markash, nuancash dhe rezultatesh, kështu që ju nuk dini cilën të zgjidhni më parë.

Por më e rëndësishmja? Ata janë të besueshëm dhe nuk ju tradhtojnë lehtë.

Hija, mikja ime e dashur

Përdorimi i shumëfishtë i pluhurit dëshmon edhe një herë fuqinë e tij. Edhe në rastet më ekstreme të yndyrës, një shtresë e saj pas korrektorit do të mbajë të pandryshuar çdo pigment që zgjidhni për të veshur sytë, qoftë në formë të lëngshme apo të ngurtë.

Filloni t’i zbatoni ato në praktikë!/abcnews.al

admin
By admin 2 Korrik, 2022 20:54