Qeveria vendosi, hiqen maskat

admin
By admin 12 Prill, 2022 11:54

Qeveria vendosi, hiqen maskat

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, ka marrë sot vendim që të hiqen maskat.

Maskat do të hiqen në ambientet e mbyllura dhe për nxënësit e shkollave të mesme. po ashtu Qeveria vendosi të shfuqizohet ndalesa për organizimin e ekskurzioneve dhe mësimit në natyrë për nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme.

Mbajtja e obligueshme e maskave mbetet në fuqi në Shtëpitë e Shëndetit, barnatore, transportin publik dhe institucionet për kujdesin e të moshuarve./ Alsat.mk

admin
By admin 12 Prill, 2022 11:54