Çmime të reja të derivateve, hyjnë fuqi në mesnatë

Çmime të reja të derivateve, hyjnë fuqi në mesnatë

Nga mesnata priten çmime të reja të derivateve. Komisioni Rregullatorë për Energjetikë çmimet e reja do t’i bëjë të ditur pas mbledhjes që pritet të mbahet gjatë ditës së sotme. Çmimet aktuale: Benzinë motori – ЕUROSUPER BS – 95 –

Read Full Article
Tërhiqen të gjitha llojet e produktit “Kinder” nga tregu i Maqedonisë

Tërhiqen të gjitha llojet e produktit “Kinder” nga tregu i Maqedonisë

“Atlantic Trade Skopje Sh.P.K Shkup” njofton se si distributor i gamës së kompanisë “Ferrero” në vend, me kërkesë të prodhuesit “Ferrero”, zgjeron tërheqjen nga tregu të gjithë prodhimit të “Kinder Chocobones”, “Kinder Surprise Maxi 100g” dhe “Kinder Mini Mix Peluche”.

Read Full Article
Nis greva në shkolla e çerdhe

Nis greva në shkolla e çerdhe

Sindikata e pavarur për Arsim, Shkencë dhe Kulturë (SASHK) sot fillon grevë në të gjitha institucionet e nivelit kombëtar në fushën e mbrojtjes së fëmijëve – kopshte dhe në shkollat ​​fillore dhe të mesme, duke mos kryer detyrat e punës

Read Full Article