Hyjnë në fuqi çmimet e reja të derivateve të naftës

Hyjnë në fuqi çmimet e reja të derivateve të naftës

Për shkak të rritjes enorme të çmimeve të derivateve të naftës dhe forcimit të kursit të dollarit kundrejt denarit, prej sot çmimet me pakicë të benzinës në vend u rritën për 5,50 denarë për litër, ndërsa dizelit për 10 denarë.

Read Full Article
7 Marsi, festohet sot festa e mësuesit

7 Marsi, festohet sot festa e mësuesit

Festohet sot në të gjithë vendin festa e mësuesit, 7 marsi. 7 Marsi, festohet në të gjitha shkollat e vendit me aktivitete të shumta në shenjë falënderimi për mësuesit për punën që kryejnë në edukimin e brezit të ri. 134

Read Full Article