Sot vendoset për çmimet e reja eventuale të derivateve të naftës 

admin
By admin 14 Shkurt, 2022 09:35

Sot vendoset për çmimet e reja eventuale të derivateve të naftës 

KRRE-ja vendos sot për çmimet e reja eventuale të derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) në mbledhjen e sotme duhet të vendos për çmimet e reja të derivateve të naftës me pakicë, shkruan Alsat.

Çmimet e reja eventuale do të hyjnë në fuqi nga mesnata dhe do të zgjasin deri të hënën e ardhshme. Kujtojmë se javën e kaluar KRRE-ja vendosi për rritjen e çmimeve të derivateve të naftës, ndërkohë që sot në mesditë do të mësojmë nëse do të ketë rritje apo ulje të çmimeve.

admin
By admin 14 Shkurt, 2022 09:35