Test personaliteti: Ajo që ëndërroni tregon shumë për ju dhe jetën tuaj

Xheneta Mirtezani
By Xheneta Mirtezani 27 Janar, 2022 23:05

Test personaliteti: Ajo që ëndërroni tregon shumë për ju dhe jetën tuaj

Ëndrrat nuk janë thjesht imazhe dhe mendime të rastësishme që shfaqen në kokën tuaj nga hiçi ndërsa flini. Sipas besimeve të vjetra, ata mund të parashikojnë të ardhmen, kështu që shumë përpiqen të interpretojnë atë që u thonë ëndrrat e tyre. Megjithatë, e vërteta është shumë më pak misterioze, por disi po aq magjike.

Ëndrrat janë një pasqyrim i jetës dhe gjendjes suaj të brendshme. Ajo që ëndërroni mund ose nuk mund të ketë shumë të bëjë me realitetin, por sigurisht që ka të bëjë me mendimet dhe ndjenjat tuaja. Për këtë test, gjithçka që duhet të bëni është të merrni një copë letër dhe shkruani përgjigjet që u jepni pyetjeve të bëra.

Sa shpesh mund të mbani mend një ëndërr?

A) Gjithmonë
B) Pothuajse kurrë
C) Ndonjëherë

Keni shpesh makthe?

A) Jo, kurrë
B) Po, dhe shpesh
C) Ndonjëherë

Për çfarë ëndërroni më shpesh?

A) Të fluturosh
B) Të biesh
C) Të kërcesh

Sa orë flini natën?

A) Më shumë se tetë orë
B) Gjashtë deri në tetë orë
C) Më pak se gjashtë orë

Në cilën anë të shtratit flini?

A) Në të djathtë
B) Në mes
C) Në të majtë

Në çfarë pozicioni flini më shpesh?

A) Ndryshoj shpesh pozicion
B) E përkulur, në pozicion fetusi
C) Zgjat krahët dhe këmbët

Kë ëndërroni më shpesh?

A) Vetveten
B) Të huajt
C) Miqtë dhe familja

A zgjoheni natën?

A) Vetëm nëse më duhet të shkoj në tualet
B) Mesatarisht katër herë
C) Pothuajse kurrë

Zgjidhja e provës:

Pasi t’i keni përgjigjur të gjitha pyetjeve, shikoni cilat përgjigje keni më shumë:

Shumica e përgjigjeve nën A – Qetësi dhe vetëbesim

Situatat e këndshme dhe të bukura janë të zakonshme në ëndrrat tuaja. Ju jeni bujarë, të besueshëm dhe të sigurt, gjë që reflektohet edhe në ëndrrat tuaja.

Shumica e përgjigjeve nën B – Argumente dhe shqetësime

Ëndrrat tuaja janë një pasqyrim i problemeve, konflikteve dhe grindjeve të shpeshta që po përjetoni ose krijoni. Mendoni më shumë për gjëra pozitive para se të shkoni në shtrat, të cilat do t’ju sjellin ëndrra më të mira.

Shumica e përgjigjeve nën C – Ëndërrues i lumtur

Gëzimi, lumturia dhe hareja pushtojnë jetën tuaj. Energjia juaj thjesht rrezaton nga ju dhe transmetohet në rrethinën tuaj. Jeni të relaksuar, të kënaqur me veten dhe të lumtur për atë që keni.

Xheneta Mirtezani
By Xheneta Mirtezani 27 Janar, 2022 23:05