Këto shenja të zodiakut nuk kanë mëshirë në një marrëdhënie

admin
By admin 25 Janar, 2022 21:36

Këto shenja të zodiakut nuk kanë mëshirë në një marrëdhënie

Gaforrja është emocionale dhe nëse ndihet sikur nuk po merr vëmendje të mjaftueshme, prisni një reagim të dhunshëm. Dashi gjithashtu nuk është një pikë e fortë durimi, ai është impulsiv dhe shpesh mund t’i thotë gjëra të shëmtuara partnerit të tij pa u menduar.

Gaforrja

Gaforrja është një shenjë emocionale e zodiakut, nëse ndjen se nuk i është kushtuar vëmendje e mjaftueshme, reagon shpejt dhe dhunshëm. Gaforret mund të vuajnë shumë dhe më pas fillojnë të distancohen nga partneri. Ato janë aq të ndjeshme sa është e vështirë të thuash se çfarë të shqetëson dhe çfarë kanë nevojë për t’u qetësuar.

Akrepi

Akrepi lëndohet kur dikush nuk e trajton ashtu siç dëshiron. Ai mund të indinjohet, por në çdo rast nuk do të pranojë të shpjegojë pse nuk është i kënaqur me sjelljen e partnerit. Gjithashtu mund t’i shfryjë zhgënjimet te partneri dhe çfarëdo që të bëjë pala tjetër për t’i qetësuar, ndoshta nuk do të jetë e mjaftueshme.

Nëse partneri emocional i Akrepit bën diçka që nuk i pëlqen, kjo shenjë e zodiakut është në gjendje t’i jep fund marrëdhënies edhe para se të dëgjojë arsyet ose anën tjetër të historisë. Ai do të kërkojë gjëra nga partneri i tij që nuk është në gjendje t’i jep.

Dashi

Dashi nuk është një nga shenjat e durueshme. Ata janë impulsivë dhe ndonjëherë mund t’i thonë gjërat më të shëmtuara partnerit të tyre pa u menduar. Sigurisht, pas kësaj, ai do të ndihet fajtor, por atëherë zakonisht është tepër vonë.

Mund të jetë kokëfortë dhe kur nuk e pëlqen, mund të zemërohet lehtë. Pjesëtarët e kësaj shenje janë të ndjeshëm ndaj ndjenjave të tyre, ndaj harrojnë lehtësisht të marrin parasysh emocionet e partnerit të tyre.

Binjakë

Ju mund të mërziteni lehtësisht nga binjakët. Ata bëhen të paduruar me partnerët e tyre dhe më pas zemërohen nëse kuptojnë se partnerit i duhet shumë kohë për t’iu përgjigjur asaj që kanë kërkuar prej tyre.

Nëse ka ndonjë problem në marrëdhënie, Binjakët mund ta akuzojnë partnerin se nuk mundohet mjaftueshëm. Ata gjithashtu do të ngacmojnë dhe ankohen, por gjithashtu do ta trajtojnë partnerin si një fëmijë në mënyrë që ata të mund t’i manipulojnë.

Demi

Kur Demi është i frustruar atëherë ai mund të bëjë një skenë publike së bashku me partneren e tij. Kur një partner e akuzon Demin se është i pandjeshëm, Demi do të shkojë menjëherë në kundërsulm dhe do ta akuzojë partnerin për të njëjtën gjë. Ka raste kur partneri i tyre përpiqet të shprehë emocionet e tij, por Demi i refuzon. Këta janë njerëz që besojnë thellë se kanë gjithmonë të drejtë.

Peshku

Kur Peshqit nuk marrin atë që duan, ata do të sillen si viktimë. Megjithatë, ata jo gjithmonë ia dalin dhe vetëm mund t’i përkeqësojnë gjërat. Nuk është e pazakontë që Peshqit të bëjnë zhurmë, të përplasin dyert, të përplasin muret ose të qajnë me zë të lartë kur zemërohen, sepse duan që partneri të dijë se sa shumë janë lënduar.

admin
By admin 25 Janar, 2022 21:36