15 ndërtesa të pazakonshme që ushqejnë imagjinatën tuaj

admin
By admin 6 Janar, 2022 08:23

15 ndërtesa të pazakonshme që ushqejnë imagjinatën tuaj

Arkitektura e vendeve të ndryshme në botë ka karakteristikat e veta, për shembull, papafingo në New York, shtëpitë zvicerane ose rrokaqiejt e Singaporit dhe Tokyos.

Megjithatë, ka edhe ndërtesa që nuk kanë ngjashmëri. Për shembull, stilisti Pierre Cardin zotëron një shtëpi në formë fluske. Arkitekti i kësaj ndërtese është projektuar në formën e fluskave, sepse ai urrenin linja të drejta, duke i konsideruar ato si “një agresion kundër natyrës.”

Më poshtë, ju sjellim disa foto të publikuara nga Bright Side, në të cilat mund të shikoni pamje të ndërtesave të pazakonta nga vende të ndryshme, që padyshim do të ushqejnë imagjinatën tuaj./21Media

Ndërtesa në formë delesh dhe qeni në Zelandën e Re

15 ndërtesa që pretendojnë se janë objekte të tjera dhe madje edhe kafshë
15 ndërtesa që pretendojnë se janë objekte të tjera dhe madje edhe kafshë

Muze në Spanjë

15 ndërtesa që pretendojnë se janë objekte të tjera dhe madje edhe kafshë

‘Shtëpia e çmendur’ në Vietnam

15 Buildings That Pretend to Be Other Objects and Even Animals

Biblioteka Publike e Kansas City

15 Buildings That Pretend to Be Other Objects and Even Animals

Hotel Tianzi në Kinë

15 Buildings That Pretend to Be Other Objects and Even Animals

Biblioteka Publike e Nicës, Francë

15 Buildings That Pretend to Be Other Objects and Even Animals

Shtëpia e këpucëve Haines në Pensilvani

15 Buildings That Pretend to Be Other Objects and Even Animals

Casa do Penedo (shtëpi shkëmbore) në Portugali

15 Buildings That Pretend to Be Other Objects and Even Animals

Restorant me kokë poshtë në Gjeorgji

15 ndërtesa që pretendojnë se janë objekte të tjera dhe madje edhe kafshë

Ndërtesa me një mur në Ukrainë

15 ndërtesa që pretendojnë se janë objekte të tjera dhe madje edhe kafshë

Le Palais Bulles (shtëpia me flluska e Pierre Cardin) në Francë

Ndërtesa në formë peshku në Indi

15 ndërtesa që pretendojnë se janë objekte të tjera dhe madje edhe kafshë

Wat Samphran (Tempulli i Dragoit) në Tajlandë

15 Buildings That Pretend to Be Other Objects and Even Animals

Ndërtesa Selfridges, Birmingham

15 ndërtesa që pretendojnë se janë objekte të tjera dhe madje edhe kafshë
admin
By admin 6 Janar, 2022 08:23