Zbuloni xhinset që përshtaten në mënyrë perfekte me përmasat tuaja

admin
By admin 5 Janar, 2022 22:53

Zbuloni xhinset që përshtaten në mënyrë perfekte me përmasat tuaja

Askush nuk ka të njëjtin trup dhe të gjithë jemi në kërkim të pantallonave tona të preferuara xhinse, të cilat do t’i veshim çdo ditë dhe nuk do të jenë shumë të gjata apo të shkurtra.

Për t’ju drejtuar drejt zgjedhjes së duhur, ne kërkuam të gjitha kategoritë që ekzistojnë në treg për çdo lloj trupi. Sepse, po, në varësi të gjatësisë dhe ijeve, dëshironi të gjeni xhinset që do t’ju ndihmojnë të krijoni linjat e duhura në kthesat tuaja dhe t’i jepni figurën e duhur trupit tuaj. Gjëja e parë që duhet t’i kushtoni vëmendje është të siguroheni që të zgjidhni kategorinë e duhur për llojin e trupit tuaj.

Lloji i orës së rërës

Nëse keni një trup me orë rëre kjo do të thotë se keni trupin ideal për xhinset e imta. Xhinset me bel të lartë do t’ju ndihmojnë të përqafoni kthesat tuaja.

Lloji i lakuar

Nëse keni një trup të lakuar, ju rekomandojmë të vishni me xhinse të zeza dhe të zbehura, sa më të errëta të jenë figurat më të ndritshme. Zgjidhni xhinse të gjata në fund në vend që të jenë totalisht të ngushta pasi kjo do të krijojë iluzionin e orës së rërës që të gjithë duam. Pjesa më e rëndësishme është që xhinset të ulen mbi ijet tuaja, kështu që nëse është mes dy numrave dhe nuk e dini se çfarë është e duhura për ju, zgjidhni atë që është komode në bel.

Lloji i dardhës

Nëse keni trupin si dardhë, sekreti është të tërhiqni vëmendjen në pjesën e poshtme të trupit, ndaj zgjidhni xhinset që do të kenë një fund të veçantë dhe hapje poshtë. Këshilla ime është që t’i mbani ijet të ngushta dhe do të japin një rezultat të papërshtatshëm. Në fund, për ta bërë pjesën e pasme më të rrumbullakët, merrni xhinse me xhepa të pasmë të lartë për të dhënë një efekt të lakuar.

Lloji i imët

Nëse keni një trup të imët, mund të shkoni fjalë për fjalë me çdo prerje që dëshironi dhe është më mirë të zgjidhni xhinse që do t’ju zgjasin këmbën. Një xhinse super e hollë do të nxjerrë në pah figurën tuaj të imët dhe një bel të vogël. Në këtë mënyrë do t’i japë lartësi trupit tuaj. Për sa i përket pjesës “së pasme”, zgjidhni xhepa shumë të vegjël që do të theksojnë imazhin e kurbës aty ku dëshironi./abcnews.al

admin
By admin 5 Janar, 2022 22:53