Hulumtimet e fundit: Omicron mund ta luftojë variantin Delta

admin
By admin 5 Janar, 2022 08:20

Hulumtimet e fundit: Omicron mund ta luftojë variantin Delta

Shtetet e Bashkuara, shtetet evropiane dhe Japonia, kanë raportuar shifra rekorde të infektimit me koronavirus, teksa varianti Omicron vazhdon të përhapet në kohë festash; Izraeli do të ofrojë dozën e katërt të vaksinës për personat mbi 60 vjeç si dhe për stafin shëndetësor; Afrika e Jugut ka hequr orën policore.

Në disa hulumtime ka dalë se infektimi me Omicron mund të rrisë imunitetin ndaj variantit Delta./ REL/

admin
By admin 5 Janar, 2022 08:20