BMW prezanton veturën e saj më të fuqishme elektrike iX M60

admin
By admin 5 Janar, 2022 22:37

BMW prezanton veturën e saj më të fuqishme elektrike iX M60

BMW ka prezantuar makinën e saj më të fuqishme elektrike, iX M60 i ri.

BMW iX M60 është bërë modeli më i ri elektrik nga kjo kompani dhe shënon 50 vjetorin e departamentit M si një nënmarkë që tani po hyn në botën e makinave të elektrizuara.

iX M60 vjen në verë dhe bëhet versioni i parë i BMW iX që pamë vitin e kaluar. Fuqizohet nga dy motorë elektrikë me një bateri 111.5 kWh, fuqia e kombinuar e të cilëve është 610 kuaj fuqi dhe 1100 Nm çift rrotullues në periudha të shkurtra kur modaliteti i drejtimit sportiv dhe kontrolli i nisjes janë aktiv. Në modalitetin normal të drejtimit, iX M60 humbet pak fuqi, por gjithsesi jep 532 kuaj fuqi dhe 1015 Nm çift rrotullues.

admin
By admin 5 Janar, 2022 22:37