Trejsi poston foto nga plazhi i Maldiveve

admin
By admin 4 Janar, 2022 12:41

Trejsi poston foto nga plazhi i Maldiveve

Miss Trejsi Sejdini ka zgjedhur që të jetë larg të ftohtit të Kosovës në këtë fillim vit.

Bukuroshja e Kosovës, Trejsi Sejdini është parë duke bërë një ecje si në piste modash.

Por, në këtë rast nuk kemi të bëjmë me ndonjë pistë por me plazhin e Maldiveve.

Bukuroshja kosovare si duket nuk e dëshiron shumë festën e dimrit dhe nga Dubai ka vazhduar kalimin në vende ekzotike, siç janë ishujt Maldive.

Trejsi poston foto nga plazhi i Maldiveve
admin
By admin 4 Janar, 2022 12:41