Simptoma e pazakontë e Omicronit që shfaqet tek fëmijët

admin
By admin 25 Dhjetor, 2021 23:51

Simptoma e pazakontë e Omicronit që shfaqet tek fëmijët

Mjekët kanë paralajmëruar se prindërit duhet të kenë një sy për një simptomë të pazakontë të Omicron tek fëmijët.

Sipas tyre, të miturit kanë shumë skuqje pas infektimit me variantin e ri të koronavirusit.

Ata gjithashtu mund të vuajnë edhe nga lodhja, dhimbja e kokes dhe humbja e oreksit, shkruan The Sun.

Këto duket se përshtaten me variantet më të zakonshme të simptomave të raportuara deri më tani tek të rriturit.

Ekspertët thanë se se ndryshimi në simptoma ishte mjaft i rëndësishëm, së bashku me skuqjen.

admin
By admin 25 Dhjetor, 2021 23:51