Mercedes W116 “ndizet” pas nëntë vitesh qëndrim

admin
By admin 25 Dhjetor, 2021 00:01

Mercedes W116 “ndizet” pas nëntë vitesh qëndrim

Shumë modeleve të vjetra të këtij prodhuesi u atribuohen fuqitë mitike.

Mercedes ka prodhuar shumë modele legjendare në historinë e tij të gjatë dhe të pasur.

Mes tyre është W116, një model i prodhuar nga viti 1972 deri në 1980.

Ky sedan luksoz është gjithashtu Mercedesi i parë që mban etiketën “S class” dhe edhe sot pothuajse ka statusin e një hyjnie në mesin e dashamirëve të markës gjermane.

Siç mund të shihet në videon e mëposhtme, duheshin disa ndërhyrje në këtë veturë për ta ndezur atë, sepse qëndrimi në një vend për 9 vite e ka bërë të vetën.

Po ashtu shihet se brendësia e saj është e dëmtuar mjaft shumë.

admin
By admin 25 Dhjetor, 2021 00:01