Dafina vjen me urimin e saj për festat e fundvitit

admin
By admin 24 Dhjetor, 2021 23:57

Dafina vjen me urimin e saj për festat e fundvitit

Këngëtarja Dafina Zeqiri ka zgjedhur që të bëjë një urim për festat e fundvitit 

Dafina, e cila pa asnjë dyshim është njëra prej këngëtarëve më të angazhuara në Kosovë, ka zgjedhur ditën e sotme që të bëjë një urim për festat e fundvitit. 

“Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri!”, ka shkruar ajo poshtë këtyre fotove. 

admin
By admin 24 Dhjetor, 2021 23:57