Vetëm një linjë: Lapsi metalik si bazë e stilit të grimit

admin
By admin 22 Dhjetor, 2021 00:37

Vetëm një linjë: Lapsi metalik si bazë e stilit të grimit

Zgjidhni tonet e argjendit, floririt, jeshiles, vjollcës ose blusë, të cilat do të theksojnë bebëzën e syrit

Ngjyrat e gurëve gjysmë të çmuar, si smeraldi, safiri dhe tonalitetet e dheut të përmirësuara me grimca me shkëlqim janë në vend të parë këto ditë, transmeton Telegrafi.

Grimi i një forme të thjeshtë, në formën e një lapsi, është i lehtë për t’u përdorur çdo ditë, do të theksojë dukjen, e megjithatë nuk do ta theksojë tepër fytyrën.

Domethënë, nëse nuk jeni për disa opsione teatrale, ky është një truk i mirë se si të bëni një stil hibrid të festës dhe të ditës.

Tonet ari, argjendi dhe bronzi janë të pranishme pothuajse në çdo koleksion, markat e dinë që ne i duam ato.

Mund të luani me forma, të veproni në mënyrë krijuese dhe ndryshe.

Nëse jeni pro disa kombinimeve, shanset do të duken ari plus argjend.

E kuqja më e errët thekson bukur bebëzën e syrit, nuancat e gjelbër dhe kafe.

Bluja do të duket mirë rreth të gjithë syrit, pak më e butë në vend të ngjyrës së zezë standarde.

E gjelbra vjen në një sërë variantesh, nga ngjyra neoni në ngjyrë bari.

admin
By admin 22 Dhjetor, 2021 00:37