Si të mbështillni një dhuratë në më pak se dy minuta

admin
By admin 22 Dhjetor, 2021 00:22

Si të mbështillni një dhuratë në më pak se dy minuta

Është koha më e mrekullueshme e vitit! Kjo do të thotë, të filloni të mbështillni dhuratat – një nga detyrat më zhgënjyese dhe që kërkon shumë kohë.

Thënë kjo, një dhuratë e mbështjellë bukur është diçka që na pëlqen ta marrim, dhe dhënia e një dhurate është po aq shpërblyese. Për fat të mirë, mbështjellja e një dhurate për festa nuk duhet të jetë shumë e komplikuar. Ne gjetëm disa udhëzime të thjeshta që do t’ju ndihmojnë të bëni çdo dhuratë në më pak se dy minuta!

Kur bëhet fjalë për udhëzime të thjeshta për paketimin e dhuratave, Real Simple ka dhënë një hile të vlefshme.

Në ‘video-tutorialin’, stilisti i luleve Ray Jordan na tregon se sa e lehtë është të mbështillni një dhuratë për festa si një profesionist. Bëni gati letrën e ambalazhit, gërshërët, shiritin tuaj dhe vazhdoni!

Metoda e Jordans për të mbështjellë një dhuratë për festa në kuti e bën atë të duket shumë e lehtë. Së pari, prisni një copë letër ambalazhi aq të madhe sa të mbulojë dhuratën tuaj. Nëse ka letër të tepërt në të dyja anët e kutisë, shkurtojeni letrën e ambalazhit në mënyrë që të përshtatet.

Më pas, tërhiqni njërën anë (në gjerësi) të letrës tuaj mbi kuti dhe ngjiteni poshtë. Përsëriteni këtë hap edhe në anën tjetër. Më pas, duke punuar në fund të kutisë suaj, shtypni letrën poshtë dhe rrudhosni me gishta nga të dyja anët, duke bërë një shtresë. Shtypni çdo shtresë drejt mesit. Kjo duhet të krijojë një “skedë” letre në fund të dhuratës suaj. Së fundi, tërhiqeni atë skedë lart dhe ngjiteni me shirit. Përsëriteni këtë hap në pjesën e sipërme të kutisë tuaj dhe dhurata juaj është e mbështjellë e gjitha!

admin
By admin 22 Dhjetor, 2021 00:22