Shenja delikate që partneri po ju gënjen: fërkon qafën ose prek gojën

admin
By admin 22 Dhjetor, 2021 00:48

Shenja delikate që partneri po ju gënjen: fërkon qafën ose prek gojën

Sipas ekspertëve të gjuhës së trupit, ka disa shenja shumë delikate të cilave duhet kushtuar vëmendje. Nëse partneri juaj ju fërkon hundën, prek qafën ose ju mbyll sytë, ka shumë të ngjarë që ai të mos jua thotë të vërtetën.

Shumica prej nesh përdor gënjeshtra të vogla në jetën e përditshme dhe kjo është deri diku pranueshme, por kur bëhet fjalë për partnerët tanë, sinqeriteti është shumë i rëndësishëm. Atëherë, si ta kuptoni nëse partneri juaj po ju gënjen?

Sipas ekspertëve të gjuhës së trupit, ka disa shenja shumë delikate që duhet kushtuar vëmendjen. Nick Davis dhe Sophie Zadeh janë ekspertë të gjuhës së trupit, të cilët i kanë zbuluar shenjat të cilat duhet të shikoni kur përpiqeni të përcaktoni nëse partneri juaj po ju gënjen.

1. Fërkimi i veshit

Gënjeshtari në mënyrë të pavetëdijshme do të përpiqet të bllokojë tingullin e gënjeshtrës që po ju thotë; ose ata mund të fërkojnë veshin për t’ju tërhequr vëmendjen nga fakti që ata ndërpresin kontaktin me sy dhe shikojnë larg nga ju ndërsa flisni. Partneri juaj gjithashtu mund të tërheqë ose përkulë veshin, gjë që gjithashtu mund të sinjalizojë se ai ka dëgjuar mjaftueshëm dhe nuk dëshiron të vazhdojë bisedën.

2. Mbulon hundën

Shenja kryesore së cilës duhet kushtuar vëmendje është fërkoni butësisht pjesën e poshtme të hundës, ndërsa gishtat janë më shumë se goja, që do të thotë se po përpiqet të mbulojë të pavërtetat që po thotë.

3. Prekja e gojës

Prekja e gojës shpesh mund të përdoret pa e ditur për të fshehur atë që thotë gënjeshtari. Ky gjest nganjëherë maskohet nga një kollë e rreme.

4. Fërkimi i qafës

Disa njerëz mund të tërheqin jakën ose të fërkojnë pjesën e pasme të kokës ndërsa gënjejnë. Kështu mund të ndodhë, sepse gënjeshtari përjeton ndjesi mpirjeje në qafë dhe fytyrë kur i thotë të pavërteta, si dhe një ndjenjë nxehtësie ose djersitje.

5. Mbyllja e syve

Truku i fundit se si të zbulojmë nëse partneri juaj po ju gënjen është të vëreni nëse ai mbylli sytë apo shikon larg kur ju afrohet. Burrat do të përpiqen të fërkojnë sytë më fuqishëm, nëse gënjeshtrat që ata thonë janë të mëdha, ndërsa gratë kanë më shumë të ngjarë të prekin nën sy dhe të shikojnë lart, shkruan The Sun.

admin
By admin 22 Dhjetor, 2021 00:48