Buzëkuqe me tone elegante për çdo ditë: Magjia e buzëve pastel

admin
By admin 22 Dhjetor, 2021 00:41

Buzëkuqe me tone elegante për çdo ditë: Magjia e buzëve pastel

Nuancat e buta i japin fytyrës një pamje delikate dhe janë të lehta për t’u aplikuar çdo ditë, sigurisht që nuk do të duken të tepruara

Zgjidhni pigmente rozë të butë ose pak vjollcë, por bën edhe ato ngjyra të lëkurës, transmeton Telegrafi.

Hit janë edhe nuancat neutrale, të frymëzuara nga ngjyra e lëkurës, të cilat duken të shkëlqyera në një variant të teksturës së shkëlqyer.

Së bashku me buzët me një ton që nuk bie në sy, shpesh përshtaten hijesimet me ngjyrë kafeje.

Ky stil është i lehtë për t’u përmirësuar gjatë ditës, përsëritni procesin e aplikimit të buzëkuqve sapo të ndieni se janë tharë.

Për një dukje shkëlqim do të përdoren edhe nuancat e toneve të arta, veçanërisht nëse bëhet fjalë për një ngjarje të veçantë si për shembull dasma.

Buzëkuqi ngjyrë kafe pastel është i mirë për të dalë nga shtëpia, pigmentet e ngrohta lajkatojnë fytyrën tonë.

admin
By admin 22 Dhjetor, 2021 00:41