Thyen rekord botëror, tërhoqi një varg veturash me peshë 18 ton

admin
By admin 21 Dhjetor, 2021 22:11

Thyen rekord botëror, tërhoqi një varg veturash me peshë 18 ton

Troy Conley ka arritur të tërheq një varg veturash të modelit Hyundai Kona me peshën totale rreth 18 ton.

Conley e bëri këtë në një event bamirësie ku qëllimi ishte të mblidheshin fonde për Little Wings, Sydney Children’s Hospitals Foundation dhe Ronald McDonald House Charities Australia.

Conley e tejkaloi qëllimin e tij për mbledhjen e fondeve prej 60,000 dollarësh, por fillimisht iu desh të duronte rënien me fytyrë në përpjekjen e parë për të tërhequr veturat.

admin
By admin 21 Dhjetor, 2021 22:11