Këtë dimër përfshini lëngun e karotës në dietën tuaj

admin
By admin 21 Dhjetor, 2021 22:13

Këtë dimër përfshini lëngun e karotës në dietën tuaj

Këtë dimër, duhet t’i braktisni pijet jo të shëndetshme në favor të përfitimeve të panumërta që vijnë me përfshirjen e lëngut të karotës në dietën tuaj.

Lëngu i karotës është i mbushur me Vitamina A, C dhe K. Përmban gjithashtu përbërje bimore të quajtura karotenoide, të cilat veprojnë si antioksidantë, shkruan thenews.com.

Disa përfitime të tjera janë renditur më poshtë;

Lëngu i karotës përmirëson shëndetin e syve

Mund të përmirësojë kontrollin e sheqerit në gjak

Ka më pak fibra sesa karotat e plota dhe përmban sheqerna natyralë.

Mund të përmirësojë shëndetin e lëkurës

Mund të forcojë shëndetin e zemrës

admin
By admin 21 Dhjetor, 2021 22:13