Ide grimi për festat e fundvitit

admin
By admin 21 Dhjetor, 2021 22:09

Ide grimi për festat e fundvitit

Është koha për pak shkëlqim, pas një viti plot me zymtësi!

Edhe pse dy vitet e fundit ka ndryshuar dukshëm mënyra se si grimohemi, festat e fundvitit na japin mundësinë të luajmë me ngjyra dhe forma.

Xixat natyrisht duhet të jenë pjesë e kombinimit, në mënyrë që të shkëlqeni sa më shumë.

Ngjyra e kuqe dhe e gjelbër si gjithmonë janë ato më të përdorurat kur bëhet fjalë për festat e fundvitit.

Më poshtë gjeni disa nga idetë më të bukura të grimit që mund t’i realizoni për festa:

admin
By admin 21 Dhjetor, 2021 22:09