Shpresonte trotinet, fitoi skuter!

admin
By admin 29 Nëntor, 2021 10:32

Shpresonte trotinet, fitoi skuter!

Најпосакуваните награди и во второто коло од ИГРАЈ БЕЗ НЕВРВОЗИ И МЕРЦЕДЕС ВОЗИ, се скутерите. Еден од среќните играчи кој ќе вози скутер, благодарение на наградата игра на единствената платформа за интернет игри на среќа 2win.mk, во второто коло е Игор Бојчовски.

Игор откри дека со години е редовен играч на платформата на 2win.mk и дека е многу среќен што го добил скутерот, иако за разлика од повеќето играчи, се надевал на друга награда.

„Веќе пет години играм на 2win.mk, почесто спортско обложување, но знам да одиграм и на видеолотариските игри. Искрено, не очекував дека ќе го добијам скутерот, ова е големо изненадување за мене. Се надевав на тротинет, затоа што сакав да ѝ го подарам на ќерка ми, да ја изненадам, но излезе дека изненадувањето е за
мене“, раскажа расположениот Игор.

Бојчовски беше еден од најдобрите минатиот месец во категоријата спортско обложување, што го става во одлична позиција и во бодувањето за крајните награди на ИГРАЈ БЕЗ НЕРВОЗИ И МЕРЦЕДЕС ВОЗИ. Меѓутоа има уште многу време до 31 јануари 2022 година, кога завршува оваа фантастична наградна игра, па дотогаш секој може да игра и да собира бодови за да стигне до главните награди – два автомобила Мерцедес.

ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно

admin
By admin 29 Nëntor, 2021 10:32