Cloudy Events – Ktheje kurorëzimin tënd në një festë përrallore

admin
By admin 26 Tetor, 2021 11:55

Cloudy Events – Ktheje kurorëzimin tënd në një festë përrallore

Momenti më i rëndësishëm për një çift të ri, natyrisht që është dasma e tyre. Një eveniment i cili begatohet me prezencën e familjarëve dhe miqëve të çiftit e teksa nusja e dhëndrri janë kryefjala e mbrëmjes!

Cloudy Events – është kompania e cila ëndrrën e çifteve të reja për të pasur një dasëm sa më glamuroze dhe përallore, e kthen në realitet.

Cloudy Events ofron tymin dekorativ dhe fishekzjarret, elemente këto që shtojnë madhështinë e vallëzimit kryesor të mbrëmjes.

Në kompaninë Cloudy Events mund të siguroni edhe Fotosessione unike, Dekor, Violinë, DJ, Zërim si dhe Tupana. Cloudy Events si kompani tashmë e dëshmuar në treg, ofron shërbime cilësore dhe kreative për organizimin e dasmës tuaj, sepse ne kemi gjithçka që juve ju duhet!

Per informata shtesë dhe rezervime mund te kontaktoni në numrin:
Cel: +389 70591625
Ose në rrjetet sociale: Instagram: LINK Tik Tok: LINK

admin
By admin 26 Tetor, 2021 11:55