НАГРАДНАТА ИГРА НА 2win.mk ИМ ДОНЕСЕ ВЕЛОСИПЕД НА ЗОРАН И ВЛАТКО

admin
By admin 25 Tetor, 2021 14:07

НАГРАДНАТА ИГРА  НА 2win.mk ИМ ДОНЕСЕ ВЕЛОСИПЕД НА ЗОРАН И ВЛАТКО

Не престануваат среќни вести за наградната игра ИГРАЈ БЕЗ НЕРВОЗИ И МЕРЦЕДЕС ВОЗИ која се реализира на единствената легална платформа за интернет игри на среќа во земјава – 2win.mk. Два нови велосипеда добија Зоран и Влатко освоени во рамките на првото коло на наградната игра.

Во првото коло од наградната игра ИГРАЈ БЕЗ НЕРВОЗИ И МЕРЦЕДЕС ВОЗИ освоени се вкупно осум велосипеди, по четири во категоријата видеолотарија и во спортско обложување. Последните двајца среќни добитници кои пристигна по своите награди се Зоран Стојков од Велес и Влатко Ристов од Пробиштип. И двајцата наградата ја освоиле во категоријата спортско обложување.

Награди и добитници од ИГРАЈ БЕЗ НЕРВОЗИ И МЕРЦЕДЕС ВОЗИ и допрва ќе има, бидејќи се ближи крајот на второто коло, па сè уште е отворена шансата за добивање шест скутери, осум велосипеди, десет електрични тротинети и многу парични награди, поделени во двете категории, спортско обложување и видеолотариски игри. И сето тоа е само увертира за доделувањето на останатите  од вкупно 420 награди, меѓу кои најпосакувани се двата автомобила Мерцедес, кои ве очекуваат во последното коло од наградната игра кое завршува на 31 јануари 2022 година.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно

admin
By admin 25 Tetor, 2021 14:07