Xhek Poti Milioner për 5 ditë solli 3 milion denarë në Tetovë

admin
By admin 21 Tetor, 2021 16:38

Xhek Poti Milioner për 5 ditë solli 3 milion denarë në Tetovë

Ретко се случува во едно исто место да заминат двеголеми добивки, како што е омилениот МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ на Видеолотарија Касинос Австрија. Во октомври, за само пет дена во Тетово, освоени сеповеќе од три милиони денари во категоријата на МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ добивките. 

Првиот МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ го регистриравмепопладнето на 15 октомври, во износ 1.718.893 денари, а го освои Ш.Б. од Тетово во Делта бет доо Моцарт. На 20 октомври оваа добивка кај видеолотариските терминали,беше, речиси удвоена, со уште една добивка МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ, која е вредна 1.582.574 денари. Добивката ја освои Б.Љ. од Тетово кај деловниот соработник Банана Кицк во Тетово. 

МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ и понатаму ќе продолжи даизненадува и да радува со своите добивки кои се движатод 1.200.000 до 1.800.000 денари. 

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорноp

admin
By admin 21 Tetor, 2021 16:38