Nevzat Bejta feston ditëlindjen, fqinjët i bëjnë surprizë të këndshme

admin
By admin 19 Tetor, 2021 20:26

Nevzat Bejta feston ditëlindjen, fqinjët i bëjnë surprizë të këndshme

Sot, Nevzat Bejta ka shënuar ditëlindjen e gjashtëdhjetë. E pos urimeve të shumta nga familjarët dhe dashamirët e tij, surpriza i ka ardhur nga banorët e lagjes. Në njërin nga lokalet e këtij lokaliteti, fqinjët ishin grumbulluar dhe me tortë e kanë mirëpritur për të ndrë bashkë gëzimin e ditëlindjes së tij, njofton Observeri.

E ky gjest i fqinjëve ka emocionuar Bejtën i cili përmes një postimi ka faleminderuar ato për respektine treguar ndaj tij.

“Më besoni që nuk po gjej dot fjalët më të mira për të përshkruar ndjenjën e faleminderimit për banorët e lagjes të cilët më surprizuan sonte me rastin e ditëlindjes sime. Përulem ndaj respektit të treguar ndaj meje sonte dhe për çdo ditë tjetër që po e kalojmë bashkë dhe në harmoni. Fqinjët e mirë janë mirësi e lëshuar nga Perëndia.Faleminderit të gjithë juve dashamirë, që në forma të ndryshme më uruat ditëlindjen. U jam mirënjohës për jetë”, shkruan Bejta.

Nevzat Bejtasot feston ditëlindjen e gjashtëdhjetë. Observeri

admin
By admin 19 Tetor, 2021 20:26