Trendet e grimit që do të dominojnë në dimrin e vitit 2021

admin
By admin 15 Tetor, 2021 22:31

Trendet e grimit që do të dominojnë në dimrin e vitit 2021

Dy vitet e fundit mund të kenë ndryshuar zakonet tona të bukurisë, veçanërisht kur është fjala për grimin, por një gjë nuk ka ndryshuar: Besimi për të mbajtur një buzëkuq të mrekullueshëm ose një pamje mbresëlënëse të syve.

Ndërsa jeta jonë kthehet në zakonet tona normale, ne marrim frymëzim nga pasarelat, të famshmit dhe disa nga grimerët tanë të preferuar.

Shikoni më poshtë tendencat që do të mbizotërojnë këtë dimër, nga buzët intensive tek mënyra e re që do të zgjedhim numrat.

Ngjyrimi intensiv i syve të poshtëm
Ngjyra jeshile mente
admin
By admin 15 Tetor, 2021 22:31