Pink, artistja më e dëgjuar e shekullit 21

admin
By admin 11 Tetor, 2021 19:11

Pink, artistja më e dëgjuar e shekullit 21

Pink është emëruar artistja femër më e dëgjuar në shekullin 21 në Mbretërinë e Bashkuar, në një tabelë të përpiluar nga kompania e licencimit të muzikës PPL.

Renditja u mbështet në të dhënat e përdorimit të muzikës dhe transmetimit nga radiostacionet dhe kanalet televizive në Mbretërinë e Bashkuar.

Pink është luajtur më shumë se Adele, Beyonce, Rihanna, Lady Gaga dhe Katy Perry, sipas shifrave, shkruan BBC.

Ylli amerikan ka krijuar një katalog të fortë të sukseseve të qëndrueshme miqësore ndaj radios që nga viti 2000.

Albumi debutues i Pink “Can’t Take Me Home” u publikua në fillim të shekullit, me një shije R&B dhe hite të tilla si “Most Girls”, “You Make Me Sick” dhe “There You Go”.

admin
By admin 11 Tetor, 2021 19:11