Rrëfimi i moderatores shqiptare: Më kanë ngacmuar shumë artistë të martuar

admin
By admin 8 Tetor, 2021 11:04

Rrëfimi i moderatores shqiptare: Më kanë ngacmuar shumë artistë të martuar

Moderatorja Ester Bylyku ka thënë se shumë prej artistëve meshkuj që ajo fton në emisionin e vet, e kanë ngacmuar, duke e ftuar në takime.

Por ajo thotë se i ka refuzuar, ndërsa nuk pranoi t’i përmendë me emër pasi do të prishte shumë familje.

“Po, më kanë ngacmuar artistë të martuar dhe ui kam thënë jo.

Madje në një puntatë më kanë pyetur për emrat e artistëve të famshëm që më kanë ngacmuar, dhe iu thashë se nuk tregoj, sepse nuk dua t`i prish familjen”, ka thënë Ester.

admin
By admin 8 Tetor, 2021 11:04