Familja e çuditshme, mamaja, vajza dhe motra ndajnë të njëjtin burrë

admin
By admin 6 Tetor, 2021 14:05

Familja e çuditshme, mamaja, vajza dhe motra ndajnë të njëjtin burrë

Një vajzë në “TikTok-u” i ka lënë të gjithë pa fjalë kur ka deklaruar se nuk e ka problem që bashkëshorti i saj kryen marrëdhënie seksuale  me motrën dhe nënën e saj.

Madi Brooks jeton me bashkëshortin në SHBA, por siç ajo shpjegon në videot e publikuara në “TikTok”, nuk e ka problem që mamaja e saj kryen marrëdhënie seksuale me të.

Sipas “The Sun”bashkëshorti i saj, motra dhe e ëma po jetojnë një marrëdhënie të hapur.

“Unë dhe mami im kemi të njëjtin partner dhe kjo është një mrekulli, e dini pse? Sepse, kur nuk jam në humor, mund ta lë bashkëshortin tim që të shkojë me të. Po, unë jam kjo lloj gruaje. E lejoj bashkëshortin që të shkojë me mamin tim. Doni ta dini se si e bëj të lumtur partnerin tim? E lë të ‘luajë’ edhe me motrën time”, tha ajo në një nga videot e publikuara online.

Videot e saj kanë grumbulluar miliona shikime dhe shumica e komentuesve shprehin habinë për mënyrën e jetesës së kësaj familjeje.

admin
By admin 6 Tetor, 2021 14:05