Pasi u prish Instagrami, Enca thumbohet keq nga ndjekësit

admin
By admin 5 Tetor, 2021 11:22

Pasi u prish Instagrami, Enca thumbohet keq nga ndjekësit

Reagimet e disa ndjekësve të Encës nuk kanë qenë aspak të mira pas mbrëmjes së djeshme, shkruan/Kosovarja/

E hapur për pyetjet që iu drejtuan, u përgjigj me shumë sinqeritet dhe në një far forme edhe u tallë me ta.

Enca nihet se nuk i bëhet vonë për opinionet e të tjerëve, ajo vazhdon dhe bënë çfarë ajo dëshiron./Kosovarja/

admin
By admin 5 Tetor, 2021 11:22