Biden urdhër për vaksinim të detyrueshëm

admin
By admin 10 Shtator, 2021 21:45

Biden urdhër për vaksinim të detyrueshëm

Ndërsa Shtetet e Bashkuara vazhdojnë të përballen me përhapjen e variantit shumë ngjitës Delta, Presidenti Joe Biden shpalli urdhrin e ri për vaksinimin e detyrueshëm në kuadër të një plani të gjerë për t’i dhënë fund pandemisë.

Për çdo javë varianti Delta vazhdon të vrasë mijëra amerikanë dhe të stërngarkojë spitalet.

Si pjesë e përpjekjeve të reja për t’i dhënë fund pandemisë, Presidenti Joe Biden miratoi të enjten një urdhër të ri, që detyron punonjësit e kompanive të mëdha, stafin e kujdesit shëndetësor dhe punonjësit federalë të vaksinohen.

admin
By admin 10 Shtator, 2021 21:45